top of page

NEVIDNI ZOBNI APARAT

prozorni zobni aparat.png

Nevidni estetski poravnalniki so sinonim za enostavno in napredno ortodontsko zdravljenje, ki je estetsko, učinkovito in neboleče.

Opornice iz biomedicinskega polimernega materiala debeline 0,7 mm so na zobeh nevidni. Vsak set opornic premakne zobe za 0,2 mm in vsakih 14 dni se set zamenja z novim.

Aparat je treba nositi vsaj 22 ur na dan.

ZAKAJ IZBRATI NEVIDNI ZOBNI APARAT:

- so udobne in neboleče
- neopazne
-omogočajo normalno čiščenje in nitkanje zob
- enostaven za vzdrževanje

KAKŠEN JE POSTOPEK :

1. korak - posvet in 3D skeniranje vaših zob

2. korak - pregled 3D simulacije načrta terapije, ki korak za korakom prikazuje napredek premikanja zob, vse do končnega rezultata. Ugotovili bomo, koliko korakov je potrebnih za želeni rezultat. Ko smo z načrtom zadovoljni, ga potrdimo in izdelava opornic se začne.

3. korak – Priprava in nošenje prozornih poravnalnikov

O PODJETJU
VinciSmile s sedežem v Los Angelesu v Kaliforniji je podjetje, specializirano za raziskave in razvoj nevidnih ortodontskih naprav, ki so učinkovita alternativa tradicionalnim kovinskim zobnim aparatom. Poravnava VinciSmile ima 11 avtorskih pravic in več kot 30 patentov.

Nevidne opornice VinciSmile ustrezajo kriterijem MDL(CAN) FDA (ZDA), ARTG (AUS) in NMPA (CHIN).

Ponašajo se tudi s certifikatoma ISO 13485 in MDSAP, ki zagotavljata, da so zasnovani in izdelani v skladu z mednarodnimi standardi in predpisi vodenja kakovosti.

Patentirana programska oprema ortodontskega sistema VinciSmile ima obsežne funkcije, ki zagotavljajo enostavno uporabo in natančnost predloga zdravljenja. Tako zdravniki kot pacienti si lahko ogledajo celoten postopek zdravljenja in končni izid, preden začnejo načrt zdravljenja. Ekipa ortodontov VinciSmile, ki jo vodi, oblikuje in preveri vsak načrt zdravljenja v 3D, da zagotovi natančnost.

bottom of page