top of page
ED zobozdravstvo 2.jpg
KVALITETA

Pomembna nam je najboljša možna rešitev za vsakega pacienta in v to vlagamo veliko časa in energije. Zavedamo so, da morajo biti vaše rešitve hkrati obstojne in visoko estetske, kar zahteva visoko natančno zobozdravstveno delo. Naši zobozdravniki vam zacelijo in pripravijo tkiva in vam s pomočjo ekipe zobotehnikov, posebej usposobljenih za estetsko rehabilitacijo, ustvarijo videz naravnega in lepega nasmeha.
OSEBNI PRISTOP in  NAŠ NAČIN DELA

Do vsakega posameznika želimo ohraniti popolnoma oseben pristop. Način dela prilagajamo vašim individualnim potrebam in željam ter vašim časovnim in finančnim možnostim. Poskrbeli bomo, da vam predstavimo vse možne rešitve in morebitna tveganja. Vaše odločitve vedno spoštujemo in vas nenehno spremljamo na poti k novemu nasmehu.
STROKOVNOST IN VARNOST

Temelj vsakega poklica je znanje. Vsak poseg pri nas je temeljito načrtovan in natančno izveden. V sodelovanju s specialisti z različnih področij zobozdravstva nudimo našim pacientom popolno zobozdravstveno oskrbo. Zagotavljamo stalno pripravljenost in pomoč med zdravljenjem. Na dolgi rok zagotavljamo uspeh s kontrolnimi pregledi.
EDINSTVEN NASMEH

Zavedamo se, da imamo vsi drugačne želje, negotovosti in vizije o tem, kaj si želimo, da predstavlja naš nasmeh. Zato vedno opravimo testni preizkus nasmeha z začasnimi materiali. Tako lahko vidite in občutite svoj novi nasmeh, še predno začnemo z zaključnim delom. Šele, ko ste z nasmehom popolnoma zadovoljni, začnemo z njegovo uresničitvijo.

bottom of page