top of page
ED zobozdravstvo je zasebna zobozdravstvena ordinacija s poudarkom na osebnem pristopu in kvaliteti.
1Q9A9198.JPG

Emilija Dukovska

Dr. Dent. Med.

Zobozdravnica in ustanoviteljica

Z zobozdravstvom sem se srečala že zelo zgodaj v življenju. V očetovi zobozdravstveni ordinaciji sem se ogromno naučila in tudi spoznala kakšna bo moja poklicna pot. Po končani stomatološki fakulteti sem pričela z delom v ordinaciji in se poglobila v estetskih in celotnih rehabilitacijah. Leta 2017 sem izbrala samostojno pot in odprla ordinacijo sodobnega zobozdravstva v Radovljici.

Osebno verjamem v prijaznost, samodisciplino in moč volje – to so tudi glavne prednosti, ki oblikujejo naše delo v ordinaciji.

ED zobozdravstvo asistent 1.jpg

Miha Sodnik

Zobni asistent

Asistent 

Moje izobraževanje se je ves čas prepletalo z željo po dinamičnem delu in stikom z ljudmi. Tako sem uspešno zaključil Srednjo zdravstveno šolo. Kasneje me je pot pripeljala v zobozdravstvene vode. Delo v ED zobozdravstvu  mi je v veliko veselje, saj sodelujem z odlično zobozdravnico, polno pozitivne energije in strokovnega znanja. Kot zobni asistent imam prvi osebni stik s pacientom, zato je moj trud usmerjen v strokovnost, komunikacijo in veliko mero posluha. Trenutno ob delu opravljam še višjo strokovno šolo za ustne higienike. Moj cilj je, da bom po končanem študiju skrbel za higieno ustne votline naših pacientov.

Anja ED zobozdravstvo 1.jpg

Anja Mesec

Dr. Dent. med.

Leta 2017 sem zaključila študij dentalne medicine na Medicinski Fakulteti v Ljubljani. Od takrat se nenehno udeležujem izobraževanj v Sloveniji in tujini.

 

Pri svojem delu sem natančna, zanesljiva in strokovna. Najbolj pomembna pa sta mi odnos do pacienta in obojestransko zaupanje, saj menim, da sta to ključni sestavini uspeha.

Zobozdravnica

 

NAŠE PREDNOSTI

visoka kakovost-01.png
KVALITETA

Pomembna nam je najboljša možna rešitev za vsakega pacienta in v to vlagamo veliko časa in energije. Zavedamo so, da morajo biti vaše rešitve hkrati obstojne in visoko estetske, kar zahteva visoko natančno zobozdravstveno delo. Naši zobozdravniki vam zacelijo in pripravijo tkiva in vam s pomočjo ekipe zobotehnikov, posebej usposobljenih za estetsko rehabilitacijo, ustvarijo videz naravnega in lepega nasmeha.
osebno-01.png
STROKOVNOST IN VARNOST

Temelj vsakega poklica je znanje. Vsak poseg pri nas je temeljito načrtovan in natančno izveden. V sodelovanju s specialisti z različnih področij zobozdravstva nudimo našim pacientom popolno zobozdravstveno oskrbo. Zagotavljamo stalno pripravljenost in pomoč med zdravljenjem. Na dolgi rok zagotavljamo uspeh s kontrolnimi pregledi.
professional-01.png
OSEBNI PRISTOP in  NAŠ NAČIN DELA

Do vsakega posameznika želimo ohraniti popolnoma oseben pristop. Način dela prilagajamo vašim individualnim potrebam in željam ter vašim časovnim in finančnim možnostim. Poskrbeli bomo, da vam predstavimo vse možne rešitve in morebitna tveganja. Vaše odločitve vedno spoštujemo in vas nenehno spremljamo na poti k novemu nasmehu.
orodja-01.png

SODOBNA DIAGNOSTIKA IN TEHNOLOGIJA

Sodobna diagnostika in tehnologija odpirata nove možnosti. Nedopustno bi vas bilo prikrajšati za kakršnokoli boljšo obstoječo rešitev, zato smo vedno v koraku s časom. Novi materiali in tehnike nam danes omogočajo izjemne možnosti zagotavljanja natančnejših in hitrejših rešitev zdravljenja in ohranjanja vaših naravnih zob.

3D (CBCT) slika zob nam pokaže vzrok težave in pomaga planirati najboljšo terapijo

CADCAM nam omogoča visoko natančno zobozdravstveno delo 

možnosti.png
JASNA CENA IN MOŽNOSTI

Ob prvem posvetu vam bomo predstavili vse možnosti vašega zdravljenja in vam predstavili njihove prednosti in slabosti. Za vsako možno terapijo boste prejeli tudi njen transparenten časovni in finančni načrt. Pomembno nam je, da je plan terapije jasen od samega začetka in da ste popolnoma zadovoljni s svojo odločitvijo še pred samim pričetkom zdravljenja.

nasmeh.png
EDINSTVEN NASMEH

Zavedamo se, da imamo vsi drugačne želje, negotovosti in vizije o tem, kaj si želimo, da predstavlja naš nasmeh. Zato vedno opravimo testni preizkus nasmeha z začasnimi materiali. Tako lahko vidite in občutite svoj novi nasmeh, še predno začnemo z zaključnim delom. Šele, ko ste z nasmehom popolnoma zadovoljni, začnemo z njegovo uresničitvijo.

Afraid-of-the-dentist.jpg

STRAH PRED ZOBOZDRAVNIKOM

Potek dela v ordinaciji je oblikovan, da vam zagotovi popolnoma neboleč, sproščen in prijeten obisk. Vedno smo pripravljeni prisluhniti in se prilagoditi vašim potrebam in vam nameniti toliko časa, kolikor ga potrebujete. Razumemo, če ste imeli v preteklosti slabo izkušnjo. Poskrbeli bomo, da se boste pri nas počutili varni. Ob tem boste mogoče tudi vi postali eden izmed naših pacientov, ki nevede zaspijo na našem zobozdravniškem stolu.

bottom of page